Nieuwe technologie

De beste autostoel komt van…

Geschreven door Nicolas Joannès | 21/01/2020

BMW stelt de ZeroG Lounger stoel voor op de elektronicabeurs in Las Vegas. Achter deze barbaarse naam schuilt wellicht de stoel die het beste rijcomfort ter wereld biedt.

De ZeroG Lounger stoel is uiteraard super comfortabel, maar pakt ook uit met tal van specifieke eigenschappen. Zo kan hij 60 graden naar achter kantelen zoals vele andere passagiersstoelen vooraan, maar hier gebeurt dat in alle veiligheid. Enerzijds omdat de veiligheidsgordel in de stoel werd geïntegreerd om de passagier optimaal te beschermen en te verhinderen dat hij onder de gordel kan doorschuiven. Anderzijds herbergt de stoel een airbag die zich rond de passagier ontplooit.

De BMW Zero Lounger is ook voorzien van accessoires, zoals een infotainmentscherm dat op het zonnescherm in het gezichtsveld van de passagier werd geplaatst en een opbergplek met laadmogelijkheid voor een smartphone binnen handbereik.

Dit is niet zomaar een futuristisch concept : het zal vast en zeker opduiken op de luxemodellen van BMW, zoals de 7 Reeks en de X7.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

BMW X7 nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

BMW X7 Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe BMW X7 met opties en standaarduitrusting

1 Reeks

Bmw

1 Reeks

Vanaf € 27.950

2 Reeks

Bmw

2 Reeks

Vanaf € 61.200

2 TOURER Reeks

Bmw

2 TOURER Reeks

Vanaf € 27.300

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers BMW X7

Onze partners