Bijzonder fraaie Ford Focus coupé

Naast de vierdeurs-, de vijfdeurs- en de breakversie zou Ford ook een coupéversie van de Focus kunnen bouwen. Als die coupé op deze schets zou lijken, zou hij een mooie carrière tegemoet gaan!

Gepubliceerd op 23 april 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

Voor deze virtuele conceptversie vertrok X-Tomi Design van de nieuwe Ford Focus. Op de flanken werd tekens één zijdeur geschrapt. De achterkant werd aangepast en krijgt een echte coupélijn in combinatie met een discreet spoilertje.

Het resultaat oogt bijzonder geslaagd, maar dat betekent niet dat Ford meteen een Focus coupé zal commercialiseren. Dat zou immers een mogelijke concurrent zijn voor de Ford Mustang en de Amerikaanse constructeur heeft geen plannen in die richting. De nieuwe Ford Focus zal bij ons beschikbaar zijn als vijfdeurs- en als breakversie. In andere werelddelen zal ook een vierdeursversie worden aangeboden. 

 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Lees meer over

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Ford voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Aegis Coupé: een auto vrij van alle beperkingen

Een auto ontwerpen is een proces waarbij rekening moet worden gehouden met verschillende eisen, die specifiek zijn voor elk merk: aandrijving, diverse technische componenten, leveranciers en designfilosofie en -geschiedenis. Is het mogelijk om al deze verplichtingen te negeren? Een selecte groep ontwerpers is de uitdaging aangegaan en heeft een prachtig resultaat bereikt met de Aegis Coupé.

25 december 2023 2 min David Leclercq
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.