Design

BMW 8-reeks: ook als M8 en cabriolet?

BMW heeft nog maar pas een conceptversie van de 8–serie voorgesteld op het concours d'élégance van Villa d'Este of de constructeur bevestigd dat er ook een M8 op de planning staat. Er zou mogelijk nog een andere afgeleide kunnen volgen, tenminste als het van X-Tomi design afhangt want die bedacht al een cabrioversie.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 30 mei 2017 | Leestijd: 1 min

BMW gaf de grote lijnen van de 8-serie prijs aan de hand van deze conceptwagen die vorige week werd getoond. De constructeur was er vervolgens als de kippen bij om aan te geven dat er ook een M8 zit aan te komen. De foto’s van dit gecamoufleerde prototype lijken dit te bevestigen.

Naast deze gesloten versies zou er eveneens een cabriovariante kunnen volgen. Volgens digitaal designer X-Tomi mag dat geen probleem vormen want hij maakte al een schets van hoe die er zou kunnen uitzien. De tekening ziet er in elk geval oogverblindend uit in dit “valencia orange”.

Advertentie – lees hieronder verder

Details over de productieversie van de 8-reeks zijn nog niet bekend maar we weten al wel dat hij al volgend jaar op de markt zal komen.

Lees ook:

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon