Tuning

Wil je in stijl op avontuur gaan? Dit is de auto voor jou

Als eerste model na de overname van Bentley door de Volkswagen Groep stond en staat de Continental GT nog steeds als symbool voor een nieuw en voorspoedig tijdperk voor de Britse fabrikant. Voor sommigen is het ook een geweldige basis voor de wildste fantasieën.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 28 mrt. 2023 | Leestijd: 2 min

Vergeet de Bentley Bentayga, die maar al te gewoon is in de meest welvarende steden ter wereld in het bijzonder in de straten van Dubai. Daar heeft iemand gezocht naar een unieke machine voor alle doeleinden. Het gekozen model voor dit project is een Bentley Continental GT uit 2008. Deze zeer luxueuze coupé met een 560 pk sterke W12-motor is zeer comfortabel op brede wegen en snelwegen.

Bentley offroad 2

Advertentie – lees hieronder verder

Avontuurlijk uiterlijk

De Britse auto is echter ingrijpend getransformeerd. De carrosserie is verhoogd, de wielkasten zijn verbreed voor 20-inch wielen met off-road banden en er is bescherming aan de onderkant aangebracht. Verder krijgt hij een externe buisbescherming achteraan, een balk met LED-verlichting op het dak en een reservewiel, terwijl een trekhaak het mogelijk maakt een aanhanger te trekken.

Bentley offroad interieur

Lage kilometerstand

Volgens de huidige eigenaar is de motor omgebouwd tot een vermogen van ongeveer 700 pk. Het interieur is nog steeds hetzelfde, geheel bekleed met groen en oranje leder, een combinatie die misschien niet iedereen zal bevallen! Met slechts 44.000 km op de teller staat deze unieke auto te koop op de veilingsite collectingcars.com. Op het moment van schrijven was de prijs $12.250 (€ 11.583): een echt koopje!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie