Zoek hier naar uw voertuig

Aanbevolen professionals

Dealers tweedehands wagens

Ontdek al de actualiteit

In het nieuws

Gocar.be is de referentie

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Abonneer u op onze Gocar nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van all informatie en geweldige aanbiedingen!

Our vision

Gocar DATA: voor professionals in tweedehands auto's

Bent u een dealer en wilt u uw voorraad tweedehandswagens uitbreiden? Gocar DATA verzamelt alle advertenties voor tweedehands auto's die in het land en op bijna alle Europese markten worden aangeboden.

Het is DE meest uitgebreide database op de markt. Als u op zoek bent naar tweedehands auto's, vindt u ze met Gocar DATA.

Wie zijn we

Over Gocar.be

Gocar.be is een 100% Belgisch en nationaal platform dat zich heeft gepositioneerd als voorkeurspartner voor handelaars en professionelen in tweedehandsauto's, maar fungeert tevens als informatie- en ondersteuningsmedium voor particulieren en professionelen die op zoek zijn naar een tweedehandsauto.

Gocar.be geeft een overzicht van tienduizenden advertenties voor tweedehandsauto's, verkocht door zowel professionals als particulieren en biedt nieuws dat aan uw verschillende behoeften voldoet; een maximum aan informatie die u zal toelaten om de beste keuze te maken in uw overweging betreffende de aankoop van uw nieuwe tweedehandsauto.

Wilt u meer weten over onze geschiedenis, onze waarden en onze missie? Lees hier meer!

Our vision

Lijst met de meest populaire merken

Tweedehands auto's

Tweedehandsauto’s zijn een belangrijk deel van de automarkt in het algemeen. De meeste kopers verkiezen tweedehads en het wordt zelfs nog gemakkelijker om een transactie te sluiten dankzij digitale oplossingen. Gocar positioneertzich als het ideale platform voor de aankoop van tweedehandsauto’s. Het brengt kopers en particulieren die afstand nemen van hun auto, maar ook professionele verkopers die occasies aanbieden, met elkaar in contact. Je vindt er snel een wagen die voldoet aan jouw noden en voorkeuren door in de vele beschikbare aanbiedingen te bladeren.

Gocar: de marktplaats voor de aan- en verkoop van tweedehandsauto’s

De aankoop van een tweedehandsauto biedt je heel wat voordelen:

  • De niet-afschrijving van het voertuig
  • Meer keuze voor beperkte budgetten
  • Korting op de belastingen
  • Betaalbaardere verzekeringen
  • Goede rentevoet

Als je een nieuwe auto koopt, wees je er dan van bewust dat de waarde daalt zodra hij de concessie verlaat. En de waarde zal merkbaar blijven dalen tijdens het eerste gebruik. Behalve voor zeldzame of exotische wagens zal de waarde van een auto doorheen de tijd niet stijgen. Integendeel.

Een tweedehandsauto, daarentegen, is al afgeschreven en zal dus geen sterke waardedaling meer kennen. Je moet hem simpelweg goed gebruiken om hem in goede staat te houden. Als je voorzichtig bent en een normale kilometerstand hebt, zal je tweedehandsauto zijn waarde zeer goed behouden voor verkoop. Met Gocar heb je de mogelijkheid om tweedehandsauto’s in perfecte staat op te zoeken bij betrouwbare verkopers. De prijzen zijn betaalbaar, waardoor je je bankrekening niet moet plunderen voor een auto uit de fabriek en je de wagen aan een interessante prijs weer kan verkopen.

Voor kopers met een beperkt budget is een tweedehandsauto een slimme keuze. Voor dezelfde kenmerken liggen de prijzen een stuk lager en kan je dus meer kiezen binnen je budget. Als je het goed aanpakt, hoef je je levensstijl dus niet aan te passen voor de jarenlange maandelijkse afbetaling van een auto.

De belastingen op de aankoop zullen lager zijn, want een tweedehands voertuig kost minder dan hetzelfde, nieuwe model. Je spaart dus taksen uit, wat een grote besparing kan zijn als je de bedragen in beide gevallen berekent. Over het algemeen zullen ook de verzekeringen minder duur zijn, al hangt dat ook af van je bestuurdersprofiel.

Gocar biedt heel wat goedkope tweedehands automodellen aan. Zo kan je een goede rentevoet bekomen als je een lening wenst te nemen voor de aankoop van een voertuig.

Een breed gamma aan tweedehandsauto’s is beschikbaar op Gocar

Naast de financiële voordelen, is de marktplaats van Gocar de ideale manier om een grote diversiteit aan mogelijkheden te bekijken voor je een beslissing neemt.

Het platform publiceert advertenties van particulieren die hun voertuig wensen te verkopen, bovenop de aanbiedingen van professionele verkopers die tweedehandsauto’s in hun aanbod hebben zitten.

In totaal komt dat op duizenden advertenties die je in detail kan raadplegen en beoordelen om de juiste keuze te maken. Dankzij Gocar liggen ontelbare automerken en -modellen binnen handbereik, en dat in slechts enkele kliks.

Tweedehands Renault

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Renault occasie, een van de meest gewaardeerde Franse autoconstructeurs bij het grote publiek. Het merk heeft dan wel aan populariteit gewonnen dankzij de kleine stadsauto’s, maar behoort ook tot de top van de moderne technologie op vlak van functionaliteiten en familiewagens. Een van de referenties op de markt is de Renault Scénic, een fantastische monovolume die gewild is bij consumenten door de ruimte en het gebruiksgemak.

De aankoop van een tweedehands Renault laat je dus toe om te genieten van de functionaliteiten van deze fabrikant met een hoge tevredenheidsscore. De modellen staan bekend om hun duurzaamheid en hun betaalbare prijzen.

Luxe tweedehandsauto’s voor kleine prijsjes

Droom je eerder van een luxe auto, dan kan je op Gocar zoeken naar tweedehandsauto’s in zeer goede staat, zonder daarvoor een te hoge prijs te moeten betalen. Op de marktplaats van Gocar kan je kiezen uit een uitgebreid aanbod van tweedehands Mercedes of tweedehands BMW. Je geniet van de voordelen van een luxe auto en bespaart heel wat geld.

Mercedes en BMW zijn Duitse fabrikanten die echte meesters zijn in hun vak op vlak van kennis en kwaliteit. De merken bieden over het algemeen vooruitstrevende functionaliteiten aan in hun wagens, die onvindbaar zijn in andere tweedehandsauto’s. Ze zijn niet alleen veilig, maar staan ook bekend om hun comfortabele rijgedrag en hun luxueuze looks die niet onopgemerkt voorbijgaan.

Om alle terreinen de baas te kunnen zal een tweedehands Mercedes GLA je kunnen bekoren. Het sportieve karakter laat zich snel opmerken dankzij de golvende motorkap. Het comfort werd geoptimaliseerd met systemen als het Hayon EASY PACK met HANDS FREE ACCESS en MBUX. De berlines zijn ideaal om langere trajecten voor zaken af te leggen.

Tweedehands Fiat 500

Op de tweedehands automarkt is de Fiat 500 een vaste waarde. De Italiaanse fabrikant liet zich inspireren door het model dat tussen 1957 en 1975 verkocht werd om een moderne auto voor te stellen die onmiddellijk betovert dankzij zijn unieke design, performante motoren en kleine afmetingen.

Voor deze wagen heb je op Gocar de keuze tussen heel wat uitvoeringen. Je vindt er bijvoorbeeld de tweedehands Fiat 500L, een monovolume voor gezinnen maar met kleine afmetingen binnen het segment, een korte motorkap en geoptimaliseerde binnenruimte.

Je kan je ook richten op de Fiat 500X, een andere opvallende versie die wat avontuurlijker is. Deze SUV voor in de stad charmeert met zijn ronde design, comfortabel interieur en polyvalente karakter. Er bestaan nog andere erg interessante modellen, zoals de Fiat 500C cabrio, de elektrische Fiat 500e en de sportieve Fiat 500 Abarth.

Door te kiezen voor een auto uit het tweedehands Fiat 500 gamma, geniet je van een sobere en efficiënte motorisatie, beheert door een vijf- of zestraps manuele versnelling of een vijftraps automaat. Hierbij nog wat meer technische specificaties:

  • Een Fiat 500 benzine kan uitgerust zijn van een 0.9 TwinAir met 85 of 105 pk, een 1.2 met 69 pk en een 1.4 MultiAir met 100 pk.
  • In dieselversie is de Fiat 500 beschikbaar met een 1.3 Multijet met 75 of 95 pk.
  • De elektrische versie produceert 83 kW en geniet van een voeding bestaande uit een Lithium-ion-accu met een capaciteit van 24 kWh.

Tot slot is een tweedehands Fiat 500 in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Een Fiat 500 Rockstar is uitgerust met achteruitrijsensoren en een glazen panoramisch dak, terwijl een Sport uitgerust is met manuele airco en cruise control. In de Fiat 500 Club vind je lederen zetels en regensensoren.

De Fiat 500 Star staat op 16 inch velgen en heeft een Uconnect-systeem. De Fiat 500 Lounge voegt daar nog cruise control en manuele airco aan toe. De Fiat 500 Pop, Dolcevita en 120th zijn ook het bekijken waard. Al die mogelijkheden liggen binnen handbereik wanneer je beslist om je tweedehandsauto via de marktplaats van Gocar te kopen.

Gocar: een intuïtief platform om je zoektocht te vereenvoudigen

Gocar, het online aan- en verkoopplatform voor tweedehandsauto’s, is niet te missen in België dankzij het gebruiksgemak en de vele opties die de zoektocht naar de perfecte auto vergemakkelijken. Je kan zoeken op een van de hierboven genoemde karakteristieken om de zoekresultaten te verbeteren. Je kan de zoekresultaten filteren door onmiddellijk het gewenste merk voor je tweedehandsauto, model, carrosserietype, eerste inschrijvingsjaar, budget of je woonplaats in te geven. Die laatste optie is vooral interessant om aanbiedingen in je buurt te vinden. Je kan ervoor kiezen om enkel tweedehandsauto’s in Brussel, Luik, Antwerpen, enz. te bekijken.

Kortom, Gocar is een erg handige automarktplaats voor particulieren of professionals die op zoek zijn naar goedkope tweedehandsauto’s. Je wint tijd, want je moet niet al de concessiehouders bezoeken of op verschillende websites zoeken om de tweedehandsauto te vinden die je zoekt. Er worden heel wat tweedehands automerken en -modellen aangeboden, waardoor je gegarandeerd je droomauto vindt. Je hoeft enkel maar de technische details te bekijken nadat je de beschikbare aanbiedingen gefilterd hebt om een keuze te maken die bij je past. Basismodellen of luxe auto’s worden tegen kleine prijsjes aangeboden.