Actualiteit

Alles wat u moet weten over het Autosalon 2015 van Brussel

Zoals elk onpaar jaar opent het autosalon ook in 2015 zijn deuren voor bestelwagens en vrachtwagens. Maar opgelet, want ook al wordt dit evenement nog steeds een beetje smalend het « Kleine Autosalon» genoemd, toch moet het amper onderdoen voor de grote editie, zoals blijkt uit de 40.000 bezoekers die er in 2013 aanwezig waren.

| Gepubliceerd op 11 dec. 2014 | Leestijd: 2 min

En met reden want er worden tal van vrijetijds- en sportvoertuigen opgevoerd die nog niet eerder te zien waren in ons land, naast motoren, toebehoren en heel wat andere zaken die een bezoek zeker de moeite waard maken voor het brede publiek. Eén van de grote attracties vormen de « Dreamcars » die in paleis 11 staan te pronken tijdens het laatste weekend van dit autosalon (23-25 januari). Een overzicht van het lijstje deelnemende merken doet de liefhebbers waarschijnlijk meteen watertanden: Aston Martin – Bentley – Corvette – Ferrari – Lamborghini – Lotus – Maserati – McLaren – Porsche – Rolls Royce – Tesla en nog verschillende andere!

Praktisch opent het autosalon zijn deuren voor het grote publiek van 16 tot 15 januari van 10u tot 18u30. De nocturnes vinden plaats op vrijdag 16, maandag 19 en vrijdag 23 januari tot 22u. Het vrachtwagensalon “Truck & Transport” is geopend van vrijdag 16 tot maandag 17 januari. De tarieven: 13€ voor volwassenen, 7€ voor kinderen tussen 6 en 12 jaar (gratis tot 6 jaar). Combiticket Dream Cars: 17€. Combiticket Truck & Transport: 25€.

Advertentie – lees hieronder verder

En gaat u deelnemen aan dit grote autofeest volgende maand?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon