Actualiteit

Crash op E40 werd al meer dan 4 miljoen keer bekeken !

Geschreven door | 20/10/2014

Jasmien Claeys  kan dit verschrikkelijke ongeval navertellen, wat op zich een klein mirakel is. De jonge vrouw van 25 heeft deze spectaculaire crash in elk geval overleefd. Een en ander vond plaats op 13 augustus jongstleden op de E40 snelweg ter hoogte van Aalter. Vandaag komt het ongeval andermaal in de aandacht omdat er een filmpje van bestaat. Het is een hit op het internet want  het werd inmiddels meer dan 4 miljoen keer bekeken.

Op de beelden zie je dat de Ford Focus van Jasmien Claeys achtereenvolgens met twee verschillende vrachtwagens in aanrijding komt. De beelden zijn indrukwekkend. De boordcamera van de tweede vrachtwagen die met de Ford in aanraking komt, wist alles te filmen.

Op de beelden kan je perfect zien wat er is gebeurd. De jonge vrouw wilde de snelweg verlaten en reed (ongetwijfeld) een beetje te snel maar zag niet dat het verkeer op de uitvoegstrook stil stond. Daarom boorde ze zich achter in een stilstaande vrachtwagen om vervolgens aangereden te worden door een tweede vrachtwagen die haar niet kon ontwijken.

Wie de beelden bekijkt, krijgt kippenvel en heeft bijgevolg weinig hoop voor de bestuurster van de Focus. Het is een mirakel dat ze niet verlamd is. Vandaag doorloopt ze een lange revalidatie en hoopt binnen enkele maanden weer te kunnen lopen. We wensen haar een spoedig herstel …

Denkt u dat automobilisten gesensibiliseerd worden door het verspreiden van een dergelijke video via internet ?

Trefwoorden

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Auto's