Actualiteit

Het Top Gear trio is weer samen

Geschreven door Laurent Norro | 15/05/2015

Het trio dat Top Gear presenteerde, te weten : Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond, laten weer van zich horen. Ze lieten weten dat ze niet langer het BBC-programma zullen presenteren. Naar verluidt zouden ze wel nog een keer naar het Antwerpse Sportpaleis komen voor een show met spectaculaire rijdemonstraties.

Deze show zal niet langer “Top Gear Live” noemen maar wel “Clarkson, Hammond and May”. Dat is de boodschap die ze geven in de korte video “BackOnThe Road” waarin Jeremy Clarkson er plezier in schept om een piano op een Morris Marina te laten vallen. Het resultaat laat zich raden. De auto moet het zonder dak stellen en de piano overleeft als bij wonder. Clarkson speelt vervolgens een deuntje voor zijn collega Richard Hammond.

Op het einde van het filmpje zie je een linkje waar je de praktische informatie krijgt over de nieuwe show. Als je op de button “Tour Info” klikt, leer je dat de show uiteraard in Groot-Brittannië te zien is maar dat hij ook naar Noorwegen, Zuid-Afrika, Australië en Polen gaat. Deze “BackOnTheRoad 2015” gaat op 22 mei van start in Belfast en de laatste show is eind november voorzien in London.

Wat de televisieplannen van het trio betreft, hoorden we dat de beslissing is genomen dat ze een nieuw programma zullen gaan maken voor een andere zender. De BBC liet weten dat de laatste afleveringen van dit seizoen nog zullen worden uitgezonden.

Zou u graag zo’n show in 2015 willen bijwonen ?

Trefwoorden

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Auto's