Hoe kan je de nieuwe Tesla Model 3 reserveren?

Hoewel dit model niet eens officieel door Tesla werd gelanceerd, kunnen de liefhebbers van het genre deze Model 3 al bestellen. Je kan vanaf 31 maart een ‘pre-order’ plaatsen door een voorschot van 1.000 euro over te maken. Weet wel dat hij in België niet voor 2018 op de markt zal komen.

Gepubliceerd op 29 maart 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

De constructeur verwacht een lange leveringstermijn. Daarom wil Tesla tijd winnen door vandaag al aan te geven hoe je een wagen voor de Belgische markt kan reserveren. Deze Model 3 zal de helft kosten van een Model S en wordt op 31 maart officieel voorgesteld.

Wie een beter plaatsje op de wachtlijst wilt, kan beter naar de Tesla-dealer gaan in plaats van de wagen online te reserveren. De constructeur zal ook voorrang geven aan kopers die nu al een Model S of een Model X bezitten. De productie wordt pas eind 2017 gestart. Aanvankelijk zal de Amerikaanse markt worden bediend, de elektrische berline komt pas in een tweede fase naar Europa. 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Lees meer over
Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Tesla voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.