Auto-industrie

Goed nieuws voor Mustang-fans

Geschreven door Joris Bosseloo | 05/01/2021

De elektrische Mach-E heeft al heel wat Mustang-fans doen steigeren. Toch hebben zijn volgens een productmanager van Ford niets te vrezen…

De Mustang op benzine doet het goed in de verkoop. Heel goed zelfs, en dat merk je ook in het Belgische straatbeeld. Maar gezien , de toekomstige en – last but not least – de introductie van de , vrezen fans van het iconische model met benzine in de leidingen voor de eliminatie ervan.

Onterecht!

Tijdens een gesprek met Ford Authority bevestigde Jim Owens, Product Manager van de Mustang, dat de ‘traditionele’ variant wel degelijk op de markt zal blijven. Enerzijds om de inmiddels 56-jarige traditie in ere te houden, anderzijds omdat het nu eenmaal betreft.

Wat mogen we verwachten?

Er werd al geopperd dat er in de pijplijn zit, en er gaan zelfs geruchten over een vierwielaangedreven versie de ronde. Deze laatste zou er kunnen komen als reactie op .

En de Mach-E?

Voor die SUV wordt verwacht dat hij gezelschap krijgt van , ook onder de Mustang-noemer maar net als de Mach-E uitgerust met elektromotoren. Een heuse Mustang-lijn op stroom, zeg maar.

Trefwoorden

Lees ook