Aston Martin DBS Superleggera

De DBS Superlegerra is afgeleid van de DB11 en bezet nu de top van het Aston Martin-gamma. Zijn geheim? Een uitgekiende aerodynamica en een 725 pk sterke V12 die hem in 3,4 seconden naar 100 km/u katapulteert en een topsnelheid van 340 km/u mogelijk maakt.

GT

Bentley Continental GT

Voor de derde generatie van de Continental GT heeft Bentley zich laten inspireren door de sublieme EXP 10 Speed 6 conceptwagen.  Onder zijn motorkap woont een 6-liter W12 die door twee turbo’s wordt bijgestaan om 635 pk te kunnen produceren. Dé GT bij uitstek!

992 new

Porsche 911

Wie aan sportwagens denkt, kan niet om de Porsche 911 heen. Dat model zit inmiddels aan zijn 8ste generatie en heeft nog niets aan populariteit ingeboet. Zeker gaan bekijken!

RS

Renault Mégane RS Trophy

De veruit goedkoopste sportwagen uit deze lijst is een Renault. De krachtigste versie van de Mégane, om precies te zijn. Met RS Trophy achter zijn naam ontwikkelt deze hatchback 300 pk en heeft hij recht op een mechanisch differentieel met beperkte slip en 19-duimsvelgen. Te bewonderen in Paleis 5…

Portofino

Ferrari

Hier geen specifiek Ferrari-model omdat we simpelweg geen keuze konden maken tussen de Portofino – de opvolger van de California – en de 812 Superfast. De 488 Pista noch de Monza’s SP1 en SP2 zullen in Brussel te bezichtigen zijn. Jammer…