Buzz

Vrouw tankt benzine in Tesla

Onlangs ging een video viraal waarop een vrouw halsstarrig probeerde benzine te tanken in haar elektrische Tesla Model Y. Wat is dit een stunt van een influencer of een verstrooid moment?

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 28 mei 2023 | Leestijd: 2 min

Die situatie aan een tankstation zorgde voor een hilarisch moment: een vrouw stond met een tankslang koortsachtig te zoeken naar de tankopening van haar Tesla Model Y. Zelfs toen omstaanders haar erop wezen dat dit een elektrisch model was, bleef ze halsstarrig zoeken naar een mogelijkheid om alsnog benzine te tanken.

40 miljoen views

Uiteraard had iemand dit tafereel gefilmd en online gezet. Op sociale media ging de video meteen viraal en werd ruim 40 miljoen keer bekeken. Zelfs Tesla-eigenaar Elon Musk reageerde op het filmpje omdat het zo hilarisch was.

Advertentie – lees hieronder verder

Meteen werd natuurlijk gesuggereerd dat alles in scene was gezet, want dit was toch wel echt te gek. Zeker omdat de dame in kwestie een content creator is, wat het verhaal natuurlijk helemaal verdacht maakt. Zij werd echter al door enkele media gecontacteerd en ontkent dat het om een stunt ging voor de aandacht op social media.

Aan de Daily Star verklaarde ze dat “ze gewoon even de kluts was. Het was een lange dag geweest, ik was doodmoe en het was een gloednieuwe auto. Uit gewoonte pakte ik bij het tankstation de slang en zocht de tankopening…”

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon