Oldtimers

Road Vintage Experience: Huur een oldtimer in stijl!

De verhuur van oldtimers is geen nieuwe activiteit. Maar de zeer toeristisch gerichte aanpak van Road Vintage Experience zorgt toch voor een andere dimensie.

Geschreven door David Leclercq | 24/08/2021

Sommige particulieren of clubs bieden tal van huurformules aan om achter het stuur van een oldtimer te kruipen. En dat is prima. In het ruime aanbod, valt één initiatief op: dat van Road Vintage Experience, een bedrijf uit Spa dat naast voertuigen ook verschillende mooie routes , picknickmanden, en zelfs een compleet weekendprogramma aanbiedt, met een overnachting naar keuze in een pension of een paleis!

« Geitje » in vedettenrol

Road Vintage Experience

Aanvankelijk was het idee om premium auto’s aan te bieden aan liefhebbers. Maar het programma van Road Vintage Experience evolueerde snel, omdat er zich een echte rage voor de 2PK ontwikkelde. Dus paste het team zich snel aan: het biedt nu een tiental 2PK’s te huur aan. Uiteraard zijn er ook andere modellen beschikbaar, zoals een MGB Cabriolet, een Panther Kallista cabriolet, een MX-5 of een Bentley R-Type uit 1953 of een Volvo Amazon. Er zijn ook enkele Ferrari F-430’s te boeken, maar alleen voor ritjes rond Spa.

Mooi parcours

Road Vintage Experience

De kracht van Road Vintage Experience is uiteraard ook de ligging in het hart van de Ardennen, op een steenworp afstand van het circuit van Spa-Francorchamps dat in 2021 zijn 100-jarig bestaan viert.

Kortom, de mogelijkheden voor activiteiten zijn talrijk, waaronder ook een bezoek aan de Royal Golf Club des Fagnes, het wellnesscentrum Les Thermes (Spa) of de parachutistenclub en het vliegveld van Spa.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook