Crash

Tesla-taxi rijdt gebouw in: “Tot 350.000 dollar schade”

Het Greater Columbus Convention Center in Columbus (Ohio) werd vorige week getroffen door een Tesla die het congrescentrum aan een rotvaart binnen reed. De schade is aanzienlijk.

Geschreven door Joris Bosseloo | 13/05/2022

Zoals je in de video onder dit artikel kan zien, was de klap enorm. De bestuurder van de Tesla kon het gelukkig navertellen. Hij verklaarde aan de tussenkomende politie dat “de auto de controle over de remmen verloor”. Uit het onderzoek zou echter blijken dat de man versneld had om net niet door een rood licht te moeten rijden, met alle gevolgen van dien.

De Tesla, een taxi van het bedrijf Columbus Green Cabs Inc., ramde eerst een grote plantenbak, vloog vervolgens van een trapje af en eindigde in het gebouw.

Advertentie

Tussen 250.000 tot 350.000 dollar

Tesla crash

Volgens een woordvoerder heeft de crash tussen 250.000 tot 350.000 dollar aan schade veroorzaakt, zowel aan de binnen- en buitenkant van het congrescentrum. Interne en externe structuren zouden vervangen moeten worden, alsook elektriciteitsleidingen, het sprinklersysteem en tal van andere zaken, waaronder natuurlijk de plantenbak.

Screenshots en video: TheColumbusDispatch / YouTube

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook