Dream Cars

McLaren F1 Hybrid: de eerste teaser

Geschreven door Nicolas Joannès | 23/03/2017

In 2019 brengt McLaren een gloednieuw topmodel op de markt. Die auto heeft voorlopig de bijnamen “F1” of “Hyper-GT” en wordt een sportwagen met drie zitplaatsen, een hybride aandrijflijn en een betere stroomlijn dan om het even welke straatlegale McLaren van het moment.

Vergeet de P1, dit nieuwe model belooft beter te doen wanneer het in 2019 op de markt komt. Het wordt de krachtigste en meest gestroomlijnde straatlegale McLaren ooit. Intern heet hij BP23 en hij wordt ontwikkeld door de afdeling MSO (McLaren Special Operations). Hij moet de ultieme sportwagen van het merk worden. Ondanks het hoge prestatieniveau is hij toch ontwikkeld voor lange ritten.

Deze “Hyper-GT” zet de bestuurder in het midden en de twee passagiers aan weerszijden in kleinere stoelen. Er zullen 106 exemplaren van worden gemaakt, net zoals van de McLaren F1 van weleer. Zijn nieuwe 4.0-V8 met ondersteuning van een elektromotor zou meer dan 900 pk ontwikkelen.

Hoewel het merk enkel nog maar een eerste schets heeft onthuld bij wijze van teaser, zijn alle exemplaren al verkocht aan goed geïnformeerde klanten.

 

Sociale media

Aarzel niet om dit artikel te delen

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

McLaren nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

McLaren Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe McLaren met opties en standaarduitrusting

540

Mclaren

540

Vanaf € 162.750

570

Mclaren

570

Vanaf € 184.750

650S

Mclaren

650S

Vanaf € 263.000

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers McLaren

Onze partners