Dream Cars

McLaren F1 Hybrid: de eerste teaser

In 2019 brengt McLaren een gloednieuw topmodel op de markt. Die auto heeft voorlopig de bijnamen “F1” of “Hyper-GT” en wordt een sportwagen met drie zitplaatsen, een hybride aandrijflijn en een betere stroomlijn dan om het even welke straatlegale McLaren van het moment.

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 23 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

Vergeet de P1, dit nieuwe model belooft beter te doen wanneer het in 2019 op de markt komt. Het wordt de krachtigste en meest gestroomlijnde straatlegale McLaren ooit. Intern heet hij BP23 en hij wordt ontwikkeld door de afdeling MSO (McLaren Special Operations). Hij moet de ultieme sportwagen van het merk worden. Ondanks het hoge prestatieniveau is hij toch ontwikkeld voor lange ritten.

Deze “Hyper-GT” zet de bestuurder in het midden en de twee passagiers aan weerszijden in kleinere stoelen. Er zullen 106 exemplaren van worden gemaakt, net zoals van de McLaren F1 van weleer. Zijn nieuwe 4.0-V8 met ondersteuning van een elektromotor zou meer dan 900 pk ontwikkelen.

Advertentie – lees hieronder verder

Hoewel het merk enkel nog maar een eerste schets heeft onthuld bij wijze van teaser, zijn alle exemplaren al verkocht aan goed geïnformeerde klanten.

 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon