Fun

De 3 leukste SUV’s van 2018

Geschreven door De redactie | 28/12/2018

De woorden “SUV” en “fun” passen niet altijd in één zin, maar sommige van deze hoog op de poten gezette modellen hebben toch dat ietsje extra dat ze net wat aantrekkelijker maken en soms om heel uiteenlopende redenen.

1. Jeep Wrangler

Is het eigenlijk nog nodig om uit te leggen waarom we iets voelen voor de Wrangler? Is het zijn onnavolgbare look? Het gevoel voor avontuur dat hij uitstraalt? De mogelijkheid om het dak en zelfs de deuren te verwijderen voor een onvergelijkbare rijervaring in de open lucht? Het feit dat hij overal geraakt?  Of van elk gevoel iets?

GLC AMG 63 S

2. Mercedes GLC G3 AMG

Zelfs in een SUV staan de V8 en een AMG-logo synoniem voor buitengewoon rijplezier. De GLC 63 AMG is daar het perfecte voorbeeld van. Hij speelt met brio zijn lichaamsbouw en zijn bodemvrijheid uit om een dynamiek te bieden die veel van zijn rivalen hem benijden.

i pace

3. Jaguar I-Pace

De I-Pace is de eerste elektrische SUV van Jaguar en een van de pioniers op de markt met meer dan één troef achter de hand. Niet alleen rijdt hij echt zoals een Jaguar (lees: dynamisch en comfortabel), maar het onvoorstelbare koppel van de elektrische aandrijflijn maakt dat hij heel wat gerenommeerde sportwagens zijn hielen laat zien. En dat is ook fun!

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Onze partners