Fun

De McLaren 12C Spider zorgt voor opschudding in Noord-Amerika

Ter gelegenheid van de intrede van de McLaren 12C Spider op de Noord-Amerikaanse markt, onthult de fabrikant van supercars van Woking een winterse en spectaculaire video van de bolide. Hij racet tegen een snowboardster.

| Gepubliceerd op 21 mrt. 2013 | Leestijd: 2 min

De McLaren 12C Spider, een bolide in de winter

Om de eerste leveringen van de McLaren 12C Spider in Noord-Amerika te vieren, publiceert McLaren op haar Youtube-kanaal een video van haar bolide in volle actie, in omstandigheden waarin je de wagen niet verwacht.

De actie speelt zich af op de beroemde en kronkelende wegen van de Loveland Pass in Colorado. Loveland ligt op 3.655 meter boven zeeniveau en is de hoogste berg ter wereld waar tijdens de winter op gereden mag worden. Een onverwacht speelterrein voor de super sportieve wagen van 616 pk die uitgerust is met een inklapbare hardtop.

Advertentie – lees hieronder verder

De huidige krachten

Aan het stuur van de McLaren zien we de Nieuw-Zeelandse piloot Rhys Millen, recordhouder van de race van Pikes Peak en meervoudig driftkampioen. Hij trotseert Chanelle Sladics, een professionele snowboardster, die al acht keer meedeed met de X-Games en die de bergen langst de kortste weg naar beneden gaat en sporen maakt in de perfecte sneeuwlaag.

McLaren zegt niet wie gewonnen heeft, maar vertelt wel dat de McLaren 12C en McLaren 12C Spider uitgerust kunnen worden met een winterpakket dat de mechanische en elektronische reactiviteit aanpast aan de moeilijke weersomstandigheden.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon