Fun

Koop eens een ex-SWAT Hummer

Voor liefhebbers van Amerikaanse actiefilms is dit een unieke kans. Deze erg bijzondere Hummer H1 is één van de drie exemplaren die gebouwd werd voor en gebruikt werd door de elite-eenheid van de Amerikaanse politie, de SWAT.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 5 okt. 2017 | Leestijd: 2 min

Toegegeven, het is zeker niet de meest praktische wagen om mee te rijden op onze wegen omwille van zijn afmetingen en zijn 6,5 liter V8-dieselmotor die zowel qua taks als qua brandstof erg duur zal zijn. Bij biedt bovendien slechts 2 zitplaatsen want het gedeelte achterin werd gereserveerd voor de commandopost.

Maar goed, welk Amerika-adept droomt er niet van om een dergelijke auto te bezitten? Het achterste compartiment is volledig van aluminium, er is een uitschuifbare ladder, een rubber vloer en een veiligheidsluik in het dak. Hij wordt geleverd met alle interventie-accessoires, inclusief bijl, schop en houweel!

Advertentie – lees hieronder verder

Anderzijds zitten er geen wapens verborgen in de wagen, maar wel krachtige verstralers om ’s nachts te kunnen rijden, men kan zelfs met lekke banden verder rijden. Voor deze machine betaal je toch nog € 125.000!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon