Fun

Kreeg Alice het duurste valentijnscadeau ooit?

Veel mensen geven bloemen en/of chocolade aan hun partner, voor anderen kan er een romantisch weekend vanaf. Maar wat deze man zijn vrouw voor Valentijn schonk, slaat toch echt wel alles.

Geschreven door Joris Bosseloo | 15/02/2021

De Brit keek niet op een pond meer of minder en bestelde voor zijn vrouw een gepersonaliseerde Bugatti Chiron als valentijnsgeschenk. Bugatti heeft er op zijn vraag ook alles aan gedaan om de hypercar “zo meisjesachtig mogelijk te maken”. De lak heet niet voor niets ‘Silk Rose’ en ook de velgen vallen op vanwege hun “vrouwelijk” karakter.

Bugatti Chiron Alice

Advertentie

Dat de ongetwijfeld zeer tevreden echtgenote Alice heet, moet blijken uit het interieur, want daarin staat haar naam meerdere malen verwerkt, tot op de hoofdsteunen toe. “We zijn vereerd dat we een belangrijke rol hebben gespeeld in het verbinden van onze klant met deze Chiron Sport. De klant kwam naar ons met een visie van hoe hij wilde dat de Bugatti eruit moest zien, en we zijn erin geslaagd om ze te realiseren”, aldus Ken Choo, CEO van H.R. Owen, die de Bugatti aanpaste. Money, money, money…

Zelf nog steeds op zoek naar een supercar (voor je partner)? Klik dan hier

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook