Fun

Wat als de nieuwe BMW 4 Reeks er “normaal” zou uitzien?

Zoals elke BMW-liefhebber die de afgelopen dagen niet compleet van het internet was afgesloten weet, is er een nieuwe 4 Reeks op komst. Van de coupé, de eerste verschijning, heb je ongetwijfeld al foto’s gezien. Wij vroegen ons af hoe die Beiaard er zou uitzien moest je zijn design mengen met het veel conventionelere ontwerp van de zopas vernieuwde 5 Reeks. Oordeel gerust zelf…

Geschreven door Joris Bosseloo | 08/06/2020

Voor alle duidelijkheid: op de foto hierboven zie je onze mix van de gloednieuwe 4 Reeks met de gefacelifte 5 Reeks, althans van de neus van beide modellen.

De 5 Reeks blijft voorlopig gespaard van de gigantische nieren, het stijlkenmerk verwijzend naar een ver BMW-verleden dat in recente termen voor het eerst door de X7 SUV werd geadopteerd. De huidige tekentaal van het merk lijkt “hoe groter hoe beter” te zeggen, tot grote ontsteltenis van een heleboel fans. Speciaal voor hen hebben we ons ingebeeld (met behulp van een zeer bekend fotobewerkingsprogramma) hoe de nieuwe 4 Reeks er zou uitzien met “normale” niertjes. Om bij de tijd te blijven, zijn dat die van de net aangepaste Vijf geworden. Hieronder zie je trouwens een officiële foto van de kersverse Vier. Het echte werk.

Advertentie

BMW 4 Series 2020

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook