Nieuwe modellen

BMW X7 Dark Shadow: Gelimiteerd…

Geschreven door Belga | 01/08/2020

BMW gaat in totaal 500 exemplaren van de X7 Dark Shadow bouwen. Deze beperkte uitvoering is beschikbaar op alle motorisaties van het gamma…

Door te kiezen voor een volledig zwarte afwerking benadrukt deze BMW X7 Edition Dark Shadow zowel het sportieve uiterlijk als de luxueuze sfeer van één van de grootste SUV’s op de markt. BMW kiest voor een zwart verchroomde afwerking voor de strips rond de zijruiten, de sierkappen op B- en C-stijl en de basis van de buitenspiegels. Ook het radiatorrooster en de sierstukken op de uitlaten krijgen dezelfde afwerking. Dit zorgt voor een subtiel contrast met de matte oppervlakken van het koetswerk.

X7 Dark

Het dynamische karakter wordt onderstreept door elementen van het M-sportpakket waarmee de wagen is uitgerust. Een ander exclusief kenmerk zijn de 22-duims M-velgen met V-spaak en matte Jet Black afwerking, voorzien van banden die zowel asfalt als terrein verteren.

Dark Shadow

Binnenin wordt het interieur afgewerkt met een BMW Individual Merino lederen bekleding met twee tonen (Night Blue/Black) en contrasterende stiksels.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

BMW X7 nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

BMW X7 Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe BMW X7 met opties en standaarduitrusting

1 Reeks

Bmw

1 Reeks

Vanaf € 27.950

2 Reeks

Bmw

2 Reeks

Vanaf € 61.200

2 TOURER Reeks

Bmw

2 TOURER Reeks

Vanaf € 27.300

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers BMW X7

Onze partners