Nieuwe modellen

De nieuwe Ford S-Max debuteert in Frankfurt

De stand van Ford zal zeker niet onopgemerkt blijven op het Salon van Frankfurt. Het merk zal er de Ford S-Max Concept voorstellen, een moderne en verleidelijke wagen. De eenvolumer heeft enkele verrassingen van formaat in petto, onder meer op het vlak van welzijn.

| Gepubliceerd op 5 sep. 2013 | Leestijd: 2 min

De Ford S-Max loopt over van technologie

Zeggen dat de nieuwe Ford S-Max tekortkomingen vertoont op het vlak van veiligheid en preventie zou lastertaal zijn. Alles draait om het Ford SYNC-systeem. Dat systeem is vooral afgestemd op de bestuurder. Met de SYNC AppLink kan hij alle applicaties van zijn Smartphone met zijn stem besturen. De passagiers achteraan kunnen ook gebruik maken van hun tablets dankzij My Ford Touch. Dankzij dit systeem kunnen de passagiers draadloos internet gebruiken en hun persoonlijk toestel aansluiten op een docking station dat hier speciaal voor voorzien is.

Dat is niet alles. Er is ook sprake van twee systemen die aangesloten zijn op Ford SYNC en die respectievelijk een abnormale hartactiviteit of een diabetesaanval kunnen registreren. Dankzij het intercommunicatiesysteem kunnen de wagens die uitgerust zijn met hetzelfde systeem communiceren en informatie uitwisselen over de rijomstandigheden. Zo kunnen die wagens bijvoorbeeld waarschuwen voor spookrijders.

Advertentie – lees hieronder verder

Hedendaags, maar dan in een andere dimensie

Het ontwerp van de Ford S-Max neemt het verhoogde radiatorrooster over dat erg veel succes heeft bij de nieuwe modellen van het merk. Bovendien loopt er een lijn over de flanken van de wagen die, door de afwezigheid van de deurgrepen, de illusie van snelheid en lengte creëert.

Op het vlak van de motor heeft de Ford S-Max Concept een nieuwe 1.5 EcoBoost-benzinemotor die vermogen met brandstofbesparing combineert.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon