Nieuwe modellen

Ford C-Max : binnenkort bij de dealer

De nieuwe Ford C-Max die op het salon van Parijs werd getoond, staat in juni bij de dealer. Hij onderging tal van evoluties tijdens de facelift zodat hij andermaal is opgewassen tegen zijn voornaamste rivalen zoals de Renault Scénic en de Citroën C4 Picasso. Precies die laatsten moeten zich zorgen maken …

Laurent Norro | Gepubliceerd op 16 apr. 2015 | Leestijd: 2 min

Het design van de MPV zorgt niet voor verrassingen. We zien een nieuw trapeziumvormig radiatorrooster dat op de Ford Mondeo is geïnspireerd. Ook de achterlichten kregen een nieuwe look. Binnenin wordt duidelijk dat de constructeur veel aandacht heeft besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Er komt ook een nieuw stuur met drie spaken en er is keuze uit nieuwe bekledingsmaterialen voor het meubilair.

Qua uitrusting vinden we onder andere een verwarmd stuur, een Sony audiosysteem en een gloednieuw SYNC 2 multimediasysteem. Daarmee kan je radio, navigatie, airco en een smartphone via het 8 inch grote aanraakscherm bedienen. Je kan de C-Max ook opsmukken met extra rijhulpsystemen zoals een adaptieve snelheidsregelaar, automatische noodremhulp en parkeerassistent.

Advertentie – lees hieronder verder

Onder de motorkap van de nieuwe C-Max is keuze uit een breed motorgamma. Op benzine is er de 1.0 driecilinder EcoBoost met 100 of 125 pk. Er is ook de 1.5 liter grote EcoBoost (150 pk). Wie wil dieselen, heeft de keuze uit de 1.5 TDCi die 95, 105 of 120 pk levert of de2.0 TDCi, goed voor 170 pk. Deze motoren kan je bestellen met een manuele zesversnellingsbak of met een gerobotiseerde transmissie met dubbele koppeling.

Vindt u het vernieuwde C-Max gamma aantrekkelijk genoeg ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon