Nieuwe modellen

Nissan Navara NP300 : pick-up voor gezinnen en geeks

Geschreven door Laurent Norro | 27/08/2015

Liefhebbers van pick-ups zullen verheugd zijn te horen dat Nissan een nieuw model zal voorstellen op de motorshow van Frankfurt. Het gaat om de Navara NP300 die al ruim een jaar te koop is in Azië. De wagen zal uiteraard worden aangepast aan de noden van de Europese klanten en zal verschillen van de versie die in Thailand wordt verkocht.

Qua design evolueert deze pick-up lichtjes vergeleken met de vorige generatie. In concreto komt er een modernere bumper, een verchroomd radiatorrooster met V-vorm, koplampen met ledtechnologie en de richtingaanwijzers werden in de zijspiegels geïntegreerd. De topversies zouden nog wat extra chroomaccenten krijgen rond de  mistlampen en rond de deurklinken. Kortom, de Navara NP300 wint duidelijk aan maturiteit.

Het interieur is geïnspireerd op dat van de overige recente Nissan-producten zoals de Qashqai en de X-Trail. Net als die andere modellen zal deze pick-up heel wat nieuwe technologie krijgen zoals een modern infotainmentsysteem. Er komt ook een camerasysteem met een 360°-zicht, een snelheidsregelaar, een vertrekhulp op hellingen en een achteruitrijradar. Verder is er noodremhulp en keyless entry.

Onder de motorkap van deze Navara NP300, voorziet de constructeur een 2.3 liter grote dCi-motor die 160 of 190 pk levert. De motor wordt standaard aan een manuele zesversnellingsbak gelinkt en optioneel is er een automatische transmissie met zeven versnellingen mogelijk.

Lost deze Nissan Navara NP300 ook uw verwachtingen in ?

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Nissan Navara nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Nissan Navara Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Nissan Navara met opties en standaarduitrusting

GT-R

Nissan

GT-R

Vanaf € 99.900

JUKE

Nissan

JUKE

Vanaf € 20.990

LEAF

Nissan

LEAF

Vanaf € 45.000

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Nissan Navara

Onze partners