Nieuwe modellen

Range Rover Velar viseert Porsche Macan

Land Rover toont op het autosalon van Genève de Range Rover Velar. Dat is een nieuwe SUV met coupétrekjes die op een schitterede manier de leemte tussen de Range Rover Sport en de Evoque opvult  en die meteen over een dubbel aanraakscherm beschikt.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 2 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

Hoewel hij duidelijk als Range Rover herkenbaar is, getuigt de Velar wel van een eigen identiteit omwille van zijn bijzondere profiel. Het geheel oogt bijzonder verfijnd en hij komt zelfs met uitschuifbare deurgrepen. Hij meet 4,80 meter en staat wat dat betreft dichter bij de Sport dan bij de Evoque. Dat is een goede zaak voor de koffer die 673 liter slikt!

Het dashboard is horizontaal zoals bij de overige leden van de Range Rover-familie. Hij maakt het verschil met een rechtopstaand display en vooral met het display dat er onder zit en waarop je ventilatie en de offroad-modi bedient. Het geheel oogt hoog technologisch!

Advertentie – lees hieronder verder

De Range Rover Velar deelt zijn architectuur met de Jaguar F-Pace en is ook beschikbaar met een vergelijkbaar gamma motoren. Er zijn drie diesel met 180, 240 of 300 pk en drie benzinemotoren die 250, 340 of 380 pk leveren.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon