Bad Boys for Life: Will Smith rijdt opnieuw met Porsche

Wie zich de actieprent Bad Boys uit 1995 nog herinnert, zal zich waarschijnlijk ook nog de zwarte Porsche 911 Turbo van de 964-reeks voor de geest kunnen halen. Die bekerhouderloze coupé werd door hoofdrolspeler Will Smith omschreven als “de snelste productiewagen op de planeet”. Dat was 24 jaar geleden…

Bad Boys for Life: Will Smith rijdt opnieuw met Porsche

Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd op automobiel vlak. De kaap van 400 km/u werd al jaren geleden gehaald en het aantal modellen die meer dan 300 kunnen, vallen niet meer op één hand te tellen.

In Bad Boys for Life, deel 3 inmiddels en geregisseerd door onze landgenoten Bilall Fallah en Adil El Arbi, zit Smiths personage Mike Lowery er nog steeds erg warmpjes bij. Dat vroeg natuurlijk om een nieuwe sportkar. Da’s geen Ferrari geworden zoals in Bad Boys II – een Maranello was dat –  maar opnieuw een Porsche 911, ditmaal uiteraard van de gloednieuwe 992-generatie. Alleen… was de nieuwe (zeg maar toekomstige) 911 Turbo nog niet uit tijdens de draaidagen en werd voor “maar” een Carrera 4S gekozen.

“Maar” een Carrera 4S? Die 911 is sowieso sneller dan de Turbo uit Bad Boys I…

Screenshot + video: SonyPictures/YouTube

Sting en Shaggy doen “Miami Vice” na (maar niet met een Ferrari)