People

Robert De Niro houdt van… de Niro

Aangezien de acteur en de wagen dezelfde naam hebben, was dit natuurlijk een buitenkans voor het Koreaanse merk om hem in te schakelen voor een nieuwe promotiecampagne. Vanaf november zal Robert De Niro inderdaad de nieuwe e-Niro in tal van videospots en print advertenties aanprijzen in heel Europa.

Belga | Gepubliceerd op 25/10/2018 | Leestijd: 1 min

Artur Martins, Vice-President Marketing bij Kia Motors Europe, is in de wolken over de deal met de iconische filmster: “Het communicatieplan voor onze e-Niro moest zeer speciaal zijn, omdat deze wagen ook heel speciaal is! Robert De Niro heeft gewoon de uitstraling en het talent om dat op het publiek over te brengen.”

Kia

Advertentie – lees hieronder verder

Deze opvolger van Niro hybride is de eerste elektrische 100% crossover van Kia, die onlangs op het Autosalon van Parijs werd onthuld. Deze wagen belooft een (theoretisch) rijbereik van 485 kilometer dankzij de technologie die hij deelt met de Hyundai Kona, die reeds op de markt is. Dat model bewees al dat 400 kilometer rijden op een lading in reële omstandigheden mogelijk is. De e-Niro krijgt een garantie van 7 jaar of 150.000 km, net als alle andere Kia’s.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie