Autotests op Gocar: 5 modellen die blijven nazinderen

Op Gocar.be is sinds 2015 al een groot pak testverslagen verschenen van wagens uit alle mogelijke prijscategorieën. Het spreekt voor zich dat een aantal van die vierwielers op onze redactie is blijven nazinderen. Dit is onze (verrassende?) top 5.

Autotests op Gocar: 5 modellen die blijven nazinderen

Honda NSX, oef!

Deze Honda NSX bracht ons vooral in vervoering omdat hij ons bevestigde (en leerde!) dat de modernste technologie aan boord ook een synoniem kan zijn van een intact gebleven en zelfs toegenomen rijplezier.

Mazda MX-5, oude liefde roest niet

Rijden met de nieuwe MX-5 is een nostalgische trip en uitermate plezierig, meer nog dan met menig andere sportwagen die makkelijk het driedubbele kost. Dit bakje rijdt zoals het model uit de jaren ’90, maar dan nog beter, scherper en met (veiligheids)snufjes aan boord die toen nog niet bestonden.

5 auto's om mannen te verleiden

Alpine A110, meesterlijke zet

Een comeback en wat voor één! De nieuwe Alpine is een schot in de roos: hij getuigt van karakter terwijl hij dagelijks inzetbaar blijft. En wat een looks…

Nissan GT-R, oude krijger

De redelijk lomp uitziende GT-R mag dan al vele jaren meegaan in zijn huidige generatie, hij kan nog steeds uitpakken tegen sportwagens die het dubbele (en meer) kosten. Weet evenwel dat deze Nissan in de loop der jaren in prijs is blijven stijgen en dat je toch 100.000 euro moet rekenen.

Mercedes-AMG GT-R, van en naar het circuit

De gewichtsbesparing, het extra vermogen en koppel zijn cruciale elementen die hebben bijgedragen tot de geboekte vooruitgang. Maar met zijn vierwielsturing – die zeer zeldzaam is in het milieu van de supersportwagens – maakte de AMG GT-R pas echt een geweldige sprong voorwaarts ten opzichte van de GT zonder ‘R’.