Actualiteit

Deze maand “mini-autosalon” in Brussel om verhuis PSA Retail te vieren!

Geschreven door Joris Bosseloo | 08/11/2018

Een dik jaar geleden heeft PSA Retail (Peugeot-DS Automobiles-Citroën) de historische garage op het Brusselse Ijzerplein ingeruild voor een hypermodern complex vlakbij Tour & Taxis.

Voor wie ze nog geen bezoekje heeft gebracht, volgt hier een reden om dit zéker nog deze maand te doen!

Hoe het allemaal begon…

Begin jaren ’30 besliste de oprichter André Citroën om de grootste garage van Europa in Brussel te openen. Deze ambitie groeide uit tot een prachtig paleis in modernistische stijl van ijzer en glas. Door de jaren heen werd de Citroën-garage zodanig aanzien als “deel van Brussel” dat het vandaag tot het onroerend erfgoed van de stad behoort en nu zelfs gekend staat als het museum Kanal-Centre Pompidou.

Maar waar zijn al die Citroëns dan naartoe?

Die staan nu samen met alle andere Peugeots en DS Automobiles onder de spotlights in hun gloednieuwe thuis op amper 6 minuten wandelen van het Noordstation (Havenlaan 94). Deze hippe buurt wordt geheel terecht de nieuwe ‘place to be’ van Brussel genoemd.

CarDayz

Een extra reden om de nieuwe showrooms te bezoeken, zijn de Cardayz die er op 16, 17 en 18 november worden georganiseerd. Noem het gerust een mini-autosalon waar meer dan 150 wagens aan topprijzen verkocht zullen worden. Niet twijfelen dus: !

Cardayz

Tot dan!

Trefwoorden

Lees ook