Actualiteit

U vertrekt op vakantie ? Verhuur uw auto !

Zoals veel landgenoten vertrekt u (of bent u al vertrokken) met het vliegtuig voor een welverdiende en deugddoende vakantie naar een zonnige bestemming. Heel wat mensen hebben geen ander alternatief dan hun wagen in de parking van de luchthave achter te laten. Parkeren op luchthavens is erg duur en bij de thuiskomst wacht hen om die reden een pittige rekening. Een nieuwe onderneming wil hier verandering in brengen door uw voertuig in tussentijd te verhuren ! 

| Gepubliceerd op 1 aug. 2014 | Leestijd: 2 min

Tenminste, dat is wat het startende bedrijfje Carnomise voorstelt. Tijdens de vakantieperiode staan jaarlijks honderden wagens voor langere tijd stil op luchthavenparkings. Andere vaststelling is dat op luchthavens in Frankrijk ruim 20 % van de Franse huurwagens worden ontleend. Carnomise koppelt het een aan het ander en biedt particulieren de mogelijkheid om hun wagen tijdens de vakantie te verhuren.

Op papier biedt het systeem niets dan voordelen. De eigenaar hoeft niet te betalen voor zijn parking gedurende zijn vakantieperiode en krijgt zelfs 50 % van de huuropbrengst van zijn wagen. De huurder zelf kan een auto huren aan een bijzonder aantrekkelijk tarief. Bovendien worden de wagens gedekt door een individuele verzekering die de bonus-malus van de eigenaar beschermt bij een eventueel ongeval. Carnomise ontfermt zich tevens over alle administratieve formaliteiten.

Advertentie – lees hieronder verder

Indien u interesse heeft in het systeem, kan u het momenteel al in drie luchthavens rond Parijs terecht : Orly, Roissy-Charles de Gaulle en Beauvais.

Zou u een onbekende met uw wagen laten rijden tijdens uw verlof ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon