Autosalon

Autosalon Brussel 2019: alle info die je nodig hebt

De opening van het Autosalon van Brussel is nog maar enkele weken van ons verwijderd. In dit artikel vind je alvast alle info die je als bezoeker nodig hebt.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 02/01/2019 | Leestijd: 2 min

Na de avant-première op vrijdag 18 januari zal de 97ste editie van het Autosalon van Brussel, anders bekend als de Brussels Motor Show, de dag erop de deuren openen voor het grote publiek. De beurs is dagelijks toegankelijk van 10u30 tot 19u, met uitzondering van de twee nocturnes (op 21 en 25 januari) waarop je tot 22u mag blijven. Mis ook de tijdelijke tentoonstelling #WeAreMobility niet. Deze gaat door van 18 tot 21 januari in Paleis 10.

Droomwagens

Advertentie – lees hieronder verder

De toegangsprijs bedraagt € 15 voor volwassenen en € 9 voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Om toegang te krijgen tot de tentoonstelling Dream Cars, die voor de eerste keer wordt gehouden tijdens de volledige duur van het salon, moet je € 5 extra betalen. Hou er rekening mee dat als je op 22, 23 of 24 januari de show bezoekt en je een Bonus Pack ticket online koopt, je gratis naar Dream Cars kan gaan.

“Klein salon”

Aangezien 2019 een oneven jaar is, spreken we over een “klein salon” waarop lichte vracht- en pleziervoertuigen op de voorgrond worden geduwd. Nu is het wel zo dat de verschillen tussen het “grote” en het “kleine” salon met de jaren steeds kleiner geworden zijn. Voor deze editie worden dan ook 450.000 bezoekers verwacht.

Iedereen aanwezig

Hoewel bepaalde volumemerken hun kat hebben bestuurd naar Parijs, Frankfurt of Genève, zullen ze wel aanwezig zijn op het Autosalon van Brussel. Allen daarheen, met andere woorden!

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie