Buzz

De domste autobestuurster van de week? (VIDEO)

Moest er wekelijks een prijsuitreiking gebeuren voor domme weggebruikers, dan maakt deze autobestuurster ongetwijfeld kans om op het podium te belanden. Wat zij op een drukke baan uitsteekt, met enkele passagiers aan boord dan nog, is niet te vatten. “Oeps”, zie je ze nog denken…

Geschreven door Joris Bosseloo | 18/06/2021

Wat doet ze?

Met haar blauwe Skoda Rapid staat ze op de pechstrook. Ze komt immers tot het besef dat ze de andere kant uitmoet, en blijkbaar heeft ze geen tijd te verliezen. Nog voor een vrachtwagen haar wagen volledig gepasseerd is, besluit ze om rechtsomkeer te maken op een sowieso al drukke tweebaansweg.

Oeps!

Met de linkervoorzijde van haar Skoda raakt ze de vrachtwagen in de rechterflank en je ziet de stukken er letterlijk van afvliegen. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze op het moment van dat gevaarlijke manoeuvre niet door dat een andere auto (van waaruit alles wordt gefilmd met een dashcam) in het spoor van de vrachtwagen volgt. Gelukkig kan de bestuurder van die wagen op vingervlugge reflexen rekenen zodat een (tweede) aanrijding vermeden wordt. Het enige resultaat is dat de weg voor een tijdje geblokkeerd raakt.

Advertentie

“Ik weet het”

Van haar gezicht valt af te lezen dat ze haar fout inziet. Ze ziet er zowel gegeneerd als geschrokken uit, en hetzelfde lijkt te gelden voor haar twee passagiers op de achterbank. Het verkeer dat van de andere kant komt, heeft – terecht – geen zin om haar door te laten, waardoor ze met een redelijk domme blik haar kans moet afwachten om zich ertussen te voegen. Die scène levert ongeveer 50 seconden schaamrood op.

Hopelijk kom je ze nooit tegen

De feiten gebeurden in Rusland, dus de kans lijkt ons eerder klein dat je ooit zelfs met deze dame te maken zal krijgen. Moest dat wel gebeuren, zorg er dan voor dat je afstand houdt of op zijn minst tijdig kan remmen.

Screenshot + video: ViralHog / YouTube

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook