Buzz

Deze autobestuurder heeft zéér slechte timing

Vrachtwagenchauffeurs klagen weleens over roekeloos rijgedrag van andere weggebruikers. Dit mooie voorbeeld willen we je niet onthouden, onder het motto: karma is a b*tch.

Geschreven door Joris Bosseloo | 13/11/2021

Steeds meer vrachtwagenbestuurders installeren een dashcam, al is het maar om bewijzen te kunnen voorleggen als er brokken worden gereden en ze niet in fout zijn. Niet zelden worden ze immers getreiterd door bestuurders van personenwagens, die voor hen gaan rijden en plotseling remmen, wat natuurlijk gevaarlijk is omdat de remweg van een vrachtwagen langer is.

Dikke pech

In de video onder dit artikel die in Frankrijk wer opgenomen, is het ook van dattum, al had de chauffeur van de betrokken Ford Mondeo heel slechte timing, om het zacht uit te drukken.

Advertentie

Hij drijft de poep van zijn berline tot héél dicht voor de truck, maar heeft niet in de gaten dat de arm der wet dichtbij is. Héél dichtbij zelfs

“Magnifique!”, roept de vrachtwagenchauffeur terwijl de Ford aan de kant wordt gezet, en ook zijn bijrijder kan er zeer smakelijk om lachen. Kijk hieronder maar:

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook