Buzz

Deze (lelijke) Ferrari-limousine staat te koop

Deze hoogst bizarre creatie is een fors verlengde Ferrari 360 Modena. Een limousine dus, met vleugeldeuren bovendien. Wat meer is: hij staat te koop, maar voor veel te veel geld en met het stuur aan de verkeerde kant…

Geschreven door Joris Bosseloo | 06/08/2020

Wie geïnteresseerd is in deze Ferrari-limousine, moet in Australië zijn. Net zoals elke andere 360 Modena zit er een atmosferische 3,6-liter V8 onder het koetswerk, al biedt dit exemplaar plaats aan acht personen in plaats van de gebruikelijke twee.

Modena limousine

Advertentie

Aangezien een normale Modena 360 rond een volledig aluminium onderstel werd gebouwd, werden de chassisverlengstukken uit hetzelfde metaal vervaardigd. Het verlengde dak, de zijpanelen en de vlinderdeuren zijn van glasvezel om het totaalgewicht van dit monster binnen de perken te houden.

En de prijs?

Hou je vast, want voor deze bijzondere – en toch ook wel lelijke – limousine wordt op carsales zomaar eventjes 399.999 Australische dollar gevraagd, een dikke 243.166 euro dus. Da’s een heel pak voor zo’n tweedehandse Ferrari met omgerekend zo’n 65.000 km op de teller. Op Gocar.be vind je veel goedkopere en mooiere Modena’s.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook