Buzz

Deze politiezone verkocht auto’s vanaf 250 euro

De politie van Ans/Saint-Nicolas, op een steenworp van Luik, heeft auto’s aan spotprijzen verkocht. Beter gezegd, de wagens werden geveild aan startbedragen van amper 250 euro. Binnen de kortste keren waren ze de deur uit.

Geschreven door Joris Bosseloo | 17/06/2021

Het politiekorps van Ans/Saint-Nicolas heeft zijn wagenpark gemoderniseerd en dus mochten er maar liefst negen vierwielers vertrekken. De voertuigen waar de politiezone vanaf wilde, werden afgelopen dinsdag op de veilingsite Auctelia geplaatst en die waren allemaal snel verkocht.

Bodemprijzen

Het startbedrag bedroeg amper 250 euro per voertuig en de modellen waren interessant voor de tweedehandsmarkt: een Kia New Sportage uit 2011, een Suzuki Splash uit 2010, een Ford Fusion uit 2007 en niet minder dan zes Toyota’s:  een Toyota RAV4 uit 2014, een Corolla Verso uit 2003, twee Corolla’s met 2006 als bouwjaar en nog eens evenveel exemplaren van een Yaris uit 2005.

Werden ook te veil aangeboden…

Naast tweedehandswagens liet de politie van Ans/Saint-Nicolas nog een hele boel andere spullen veilen, eveneens voor zeer kleine bedragen. Zo werden nieuwe eigenaars gevonden voor zomaar eventjes 24 pc-torens, 23 platte computerschermen (vanaf respectievelijk 20 en 10 euro), 8 printers van Canon en HP (10 euro), 3 printers van Lexmark (10 euro) en allerlei kantoorbenodigdheden (5 euro).

Bron/foto: LaMeuse

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook