Buzz

Influencer riskeert levenslang na dodelijke straatrace met Lamborghini

Vorig weekend veroorzaakte een instagrammer uit Frankfurt een dodelijk ongeval op een snelweg in Duitsland. De 29-jarige man was aan het straatracen met een Lamborghini Aventador S en ramde twee wagens, waaronder een Skoda die vervolgens vuur vatte.

Geschreven door Joris Bosseloo | 13/10/2020

Intussen gaf het Duitse blad Bild de identiteit van de racende influencer vrij. Het gaat om Navid F. die op Instagram bekendstaat als ‘Navid Alpha’ en regelmatig uitpakt met zijn rijkdom en opvallende levensstijl. Afgelopen zaterdag liep het helemaal fout af toen hij op de A66 richting Wiesbaden de controle over het stuur van zijn 740 pk sterke Lamborghini verloor. Volgens ooggetuigen was hij toen aan het racen tegen een andere Lamborghini en een Porsche.

Zijn Avantador raakte een vangrail en vervolgens een Opel en een Skoda. Zowel de Skoda als de Lamborghini vlogen in brand. Navid F. kon zichzelf in veiligheid brengen en raakte slechts lichtgewond, maar voor de bestuurder van de Skoda kwam alle hulp te laat. De brandweer trof het slachtoffer helemaal verkoold aan in zijn wagen. De chauffeur van de Opel overleefde het ongeval gelukkig wel, doch moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Navid riskeert levenslang voor moord.

Advertentie

Screenshot via Instagram

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook