Buzz

Lamborghini op rupsbanden: “Een regelrechte ramp”

Sommige mensen hebben zodanig veel geld – en tijd – dat ze niet meer weten waaraan het te spenderen. Dan krijg je van die gevallen die besluiten om rupsbanden onder hun peperdure Lamborghini Aventador te monteren en daar dan vervolgens besneeuwde vlakten mee te gaan verkennen. Niet zo slim, als je deze video bekijkt.

Geschreven door Joris Bosseloo | 11/02/2021

Toegegeven, een Aventador op rupsbanden is nog vele malen opvallender dan een standaardexemplaar dat sowieso ook al hoofden doet draaien. Maar met een “gewone” kan je natuurlijk niet in de diepsneeuw gaan crossen. Lukt dat wel met rupsbanden? Slechts één manier om daar achter te komen.

Maar…

Blijkt nu dat de gewone velgen en wielen door rupsbanden vervangen niet volstaat om van de Aventador een alleskunner te maken. Dat heeft verschillende redenen: enerzijds raken de inlaten verstopt met sneeuw, anderzijds krijgt de koppeling het moeilijk en – last but not least – het zicht vanuit de cockpit is alles behalve ideaal. Uiteindelijk loopt het in de onderstaande video ook mis voor de Lamborghini in kwestie. Kijk zelf maar.

Advertentie

Screenshot + video: TheStradman/YouTube

Op zoek naar een tweedehandse Lamborghini? Die zoektocht start hier

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook