Buzz

Man die 179 km/u met Ferrari reed, is geïdentificeerd

De identiteit van de mannelijke bestuurder van de witte Ferrari FF die eerder deze week in de media kwam omwille van zwaar overdreven snelheid in Oostmalle, is bekend bij de politie.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 28/10/2022 | Leestijd: 1 min

Afgelopen dinsdag deelden we op Gocar mee dat een jong uitziende kerel zichzelf tentoon had gesteld – of laten stellen – op sociale media, meer bepaald in een video die niets aan de verbeelding overlaat. Daarin is te zien hoe hij met een rotvaart op de openbare weg scheurt en net geen 180 km/u aantikt in een Italiaans pk-monster, met name een Ferrari FF.

Hoogst illegaal natuurlijk, bebouwde kom of niet, en dus werd een onderzoek gestart. Aangezien de nummerplaat noch het gezicht van de man ‘geblurd’ zijn op de originele beelden, moet het voor de politie een koud kunstje geweest zijn om hem op te sporen.

Advertentie – lees hieronder verder

Ferrari FF

Politierechtbank

Inmiddels is de naam van de dolle bestuurder bekend. Niet bij ons, wel bij de bevoegde diensten. Uiteraard zal hij het moeten uitleggen tegen een politierechter, die wellicht niet mals zal wat de veroordeling betreft. Of de chauffeur in de bebouwde kom reed op het moment van de opname – want dat werd toch beweerd – wordt niet bevestigd of ontkend.

Screenshots: ATV

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie