Is deze Ford Capri slecht nieuws voor de Mustang EcoBoost?

Een Franse designer toont ons een heerlijk moderne interpretatie van de Ford Capri, een mythisch model uit de jaren ’70 en ’80. Zou er ruimte zijn voor een dergelijk model binnen het Ford-gamma? Voor de Mustang met viercilinder zou het in elk geval geen goed nieuws zijn.

Gepubliceerd op 22 juni 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Fabien Rougement is ontwerper en is dermate onder de indruk van de passie die zijn broer koestert voor de Ford Capri dat hij een moderne interpretatie heeft getekend. Hij inspireerde zich op de eerste generatie en ontwikkelde op die manier een vierde generatie van de coupé waarvan bijna 2 miljoen exemplaren werden verkocht.

Zijn schetsen brengen hulde aan het lijnenspel van de compacte sportwagen maar de kans is klein dat Ford andermaal een Capri zal toevoegen aan haar actuele gamma. Een dergelijk model zou immers aan het marktaandeel van de Mustang kunnen knagen. Die laatste is leverbaar met een V8-motor maar bestaat ook met een 2.3 liter viercilinder benzinemotor.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Ford voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.