Crash

Fail: BMW Z4 ‘verdwijnt’ na korte driftsessie

Driften is een kunst en kunst is niet voor Jan en alleman weggelegd. De bestuurder van deze blauwe BMW Z4 toont alvast hoe het niet moet.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 11/12/2022 | Leestijd: 2 min

Driften lijkt misschien gemakkelijk maar dat is het alles behalve. Het vergt kunde, inzicht, beheersing en vooral stuurmanskunsten. Vraag het maar aan Danique Aelaerts, de Limburgse stuntpilote die voor Gocar al eens rubber verbrandde van een felgroene BMW M4 Competition (check onze video hier).

Niet iedereen is echter even getalenteerd als ‘onze’ Danique. Sommigen bakken er zelfs helemaal niets van en herleiden hun wagen tot een hoopje schroot na een mislukte driftsessie. Voorbeelden daarvan zijn er voldoende op YouTube (om de ene of andere reden ontzettend vaak met een Ford Mustang in de hoofdrol), en een nieuwe aanwinst op de populaire videosite is het onderstaande filmpje van een van de baan vliegende Z4.

Advertentie – lees hieronder verder

Bye, bye BMW

BMW Z4 drift fail

Op zich betreft het niet zo’n heel bijzondere gebeurtenis. Zoals net aangehaald, staat het internet immers bol van driftpogingen die fout aflopen. Waarom we deze video dan wel delen? Omdat de blauwe BMW compleet uit het gezichtsveld verdwijnt en niet op de manier waar je nu aan denkt. Dus: sit back, relax en lach stiekem met ons mee…

Screenshots + video: @carsinfocus / YouTube

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie