Lexus LC Cabrio: “Maken?” Ja, maken!

De Lexus LC in productievorm lijkt al als twee druppels water op het studiemodel waarvan hij is afgeleid. Laat ons hopen dat voor deze LC Cabriolet exact dezelfde denkwijze wordt toegepast. Als het merk hem besluit te maken, natuurlijk.

Lexus LC Cabrio: “Maken?” Ja, maken!

In de VS spreken ze niet meteen over cabrio(let) maar zeggen ze convertible en als deze LC Convertible effectief op de markt verschijnt, zal hij in de eerste plaats in het land van de vrijheid voor een zekere bron van inkomsten moeten zorgen. Niet voor niets heeft Lexus het autosalon van Detroit uitgekozen om deze zeer luxueus ogende cabrio voor het eerst onder de ogen van het grote publiek te brengen.

Volgens Lexus wordt er nu gepolst naar reacties van (potentiële) klanten en journalisten. Zelf niet overtuigd? Reken toch maar van yes dat deze futuristisch ogende 2+2 cabrio binnen afzienbare tijd bij de dealers zal staan. Er is namelijk wel degelijk al even vraag naar een dakloze versie van de LC coupé en hopelijk zal ook de Toyota Belgium hem adopteren, liefst met enkele updates dan nog. Want hoewel onze korte testrit met de LC naar meer smaakte, konden we niet helemaal kritiekloos blijven.