Fun

Goedkope camper op basis van Dacia Dokker

Het Spaanse bedrijf Yevana heeft een budgetvriendelijke camper ontwikkeld. Voor 10.000 € is het mogelijk om een Dacia Dokker om te bouwen tot een rijdend huis.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 31 mrt. 2022 | Leestijd: 2 min

Als specialist in de inrichting van bestelwagens, besloot het bedrijf Yevana ook een praktisch en goedkoop vrijetijdsvoertuig te ontwikkelen. Hiervoor werd een concept uitgewerkt op basis van de Dacia Dokker, een kleine monovolume die sinds 2020 niet meer op de markt is.

Yevana Dokker camper 2022

Advertentie – lees hieronder verder

Vanaf 9.750 euro is het mogelijk om van de Dokker een kampeerwagen te maken, die is ontworpen om een koppel een paar dagen alle comfort te bieden.

Alle voorzieningen…

Terwijl de meeste campingcars en mobilhomes de kaap van € 40.000-50.000 overschrijden, verricht Yevana wonderen op budgettair vlak. Op het programma staan 8 verschillende kleuren voor de stoffen van de stoelen, een houten bekleding, een bed van 195×110 cm, een kitchenette uitgerust met een koelkast, een gootsteen, een gasvuur en een watertank.

Yevana Dokker camper 2022 fire

Tekenen ook present: een buitendouche, een opklapbare tafel en led-buitenverlichting aan beide zijden en aan de achterkant. Voor een maximale autonomie beschikt deze camper zelfs over zonnepanelen, een 600W-omvormer en een 100Ah-accu, ideaal om voeding koel te houden of om smartphones op te laden.

Yevana Dokker camper 2022 fridge

… en nog meer

Yevana biedt echter nog veel meer mogelijkheden om de uitrusting van de Dokker compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een tv of een 230V-aansluiting.

Het leukste voorstel blijft echter de off-road uitrusting met meer rijhoogte, bescherming onderaan de wagen en specifieke banden waarmee je je naast de gebaande paden kan wagen. Met zo’n omgebouwde Dacia wordt elk weekend een avontuur…

Meer info op Yevana.com

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie