Fun

Mercedes GLE wordt de ster in de 4de episode van Jurassic Park !

Constructeurs doen er alles aan om via product placement in een grote cinemaprent aanwezig te zijn, het blijkt uitstekende publiciteit. Audi, Aston Martin, BMW doen het en ook Mercedes kent het concept. In 1997 werd de M-Klasse al onthuld in de eerste Jurassic Park.

| Gepubliceerd op 18 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

Vandaag, precies 18 jaar later is de film aan zijn vierde editie toe. Die zal Jurassic World heten en komt al in juni in de cinemazalen. Daarin zullen maar liefst twee Mercedes-producten te zien zijn.

De eerste wagen die zijn opwachting maakt in deze film is de recent gelanceerde GLE coupé. Met deze SUV heeft het merk met de ster de enige concurrent voor de BMW X6 in het leven geroepen. Net zoals de M-Klasse in Jurassic Park, moet deze nieuwe SUV de held van de film op een veilige manier uit de meest hachelijke situaties redden. Wanneer ze oog in oog staan met een T-Rex en andere raptors, kunnen ze slechts de benen nemen. Dat is perfect haalbaar want Mercedes stelt de snelle 450 AMG-versie ter beschikking. Die wordt aangedreven door een V6 biturbomotor, goed voor 367 pk.

Advertentie – lees hieronder verder

De andere “ster” van de film is de exclusieve G63 AMG in de 6×6-versie. Het zit er dus aan te komen dat men uitgerekend met deze wagen de confrontatie zal aangaan met een of ander voorhistorisch monster in de hoofdscène van deze film. Op de affiche van Jurassic World vinden we onder andere Omar Sy, Chris Pratt en Bryce Dallas Howard.

Gaat u naar de volgende Jurassic World kijken die in juni naar de bioscoop komt ?

 

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon