Fun

Van deze auto’s houden honden het meest

Omdat ze ruim of ingenieus zijn… Als je hond een auto zou mogen kiezen, is de kans groot dat hij in dit lijstje voorkomt.

Geschreven door Maxime Hérion | 02/10/2021

Eender welke Skoda

Sinds de overname door de Volkswagen Groep pakt Skoda met de slogan ‘Simply Clever’ uit. Da’s niet onterecht.

Skoda

Advertentie

Voor zijn huidige modellen biedt het merk een hangmat aan die zowel de achterbank als de achterkant van de voorstoelen beschermt, en tegelijk comfortabel is voor de hond die erin ligt.

Volvo 850 break

De Volvo 850 break was indertijd de ultieme gezinsauto dankzij zijn bijzonder ruime interieur. Zelfs een Deense dog voelt zich erin thuis!

Volvo 850

Heb je een heleboel kleine honden? Ook daar is plaats zat voor in deze Volvo…

LTI (London Taxi International) TX4

Op zoek naar een praktische wagen die je hond(en) blij zal maken en die bijna niemand anders heeft? Kies voor een Engelse taxi!

LTI London Taxi TX4

De TX4, de laatste generatie vóór het huidige elektrische model, kan voor slechts 1.500 euro worden gevonden op het internet. In ruil krijg je een uiterst ruim voertuig, met een uiterst robuuste Ford-dieselmotor én met een afgescheiden cabine: ideaal voor honden dus. Reken daarbij eveneens op een oprijplaat voor personen met een beperkte mobiliteit, wat de hondvriendelijkheid er alleen maar groter op maakt…

Honda Jazz

De Honda Jazz is uitsluitend verkrijgbaar als hybride en ook weer een topwagen voor wie geregeld met een hond reist. Hoewel het een compacte auto betreft, is hij zeer ruim binnenin, maar dat niet alleen.

Jazz

De Jazz pakt al jaren uit met “Magic Seats” die in een handomdraai kunnen worden weggeklapt om plaats te nemen in de vloer van de auto. Wat wil Woef nog meer?

Rolls-Royce Phantom

Als je je honden in stijl en opperste comfort wil laten reizen – en je niet op een euro of 100.000 hoeft te kijken! – dan is de Rolls-Royce Phantom dé auto bij uitstek, vooral de versie met de lange wielbasis.

Phantom

Wie enkel het allerbeste wil voor Max, Rex of César, opteert voor de optionele schapenvacht over het tapijt. Meer zachtheid betekent immers meer hondenliefde…

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook