Een nieuwe auto kopen

De 10 beste SUV-coupés van 2021

De trend van SUV-coupés werd 13 jaar geleden gelanceerd door de BMW X6 en kende de afgelopen jaren een heuse boom. Dit is de top 10 van de modellen die nu op de markt zijn.

de redactie | Gepubliceerd op 19/08/2021 | Leestijd: 2 min

Mercedes GLC Coupé

De compacte en knusse Mercedes GLC heeft zeker een van de mooiste interieurs van het moment.

Mercedes-Benz GLC Coupé interieur

Advertentie – lees hieronder verder

Hij rijdt ook zeer aangenaam en is zuinig, waarmee hij een referentie is.

BMW X6

BMW X6 xdrive 30d

Je kan moeilijk om de BMW X6 heen, het model waarmee het allemaal begon in 2008. Hij is net zo mooi aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hij geniet ook van een afwerking die dicht bij de perfectie aanleunt en is ruim, zelfs op de achterbank.

Porsche Cayenne Coupé

Cayenne Coupé Turbo

De Porsche Cayenne Coupé is zeker geen koopje, maar blijkt veel leuker om mee te rijden dan de “normale” versie. Hij is ook dynamischer en pittiger dan zijn concurrenten. Gewoon een echte Porsche eigenlijk!

Audi e-tron Sportback

Audi e-tron Sportback

Vanwege zijn werkingsstilte, zijn verbazingwekkende hernemingen en zijn hightech universum verdient de Audi e-tron Sportback het om in deze ranglijst te worden opgenomen. Alleen kunnen de spiegels die via camera’s werken soms enerverend zijn.

Audi Q8

Audi Q8 2021

Met de Audi Q8 wist het merk als het ware een olifant de wendbaarheid van een ballerina te geven! Hij lijkt veel kleiner dan hij in werkelijkheid is, maar toch is hij ruim en praktisch en tegelijkertijd zeer stijlvol.

BMW X4

BMW X4 m40i 2021

Deze BMW X4 is de coupéversie van de X3 straalt dezelfde charme uit als zijn grote broer, de X6. Het is alleen jammer dat de hoofdruimte achteraan krap uitvalt en dat de dodehoeken het manoeuvreren niet makkelijk maken.

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback 45 TFSI

Met zijn bijzonder dynamische uitstraling (vooral in de S-Line-uitvoering) en zijn allround formaat is de Audi Q3 Sportback bijzonder verleidelijk. Opgelet echter, want de factuur kan snel oplopen voor een goed uitgerust model!

Mercedes GLE Coupé

Mercedes GLE Coupé

Op zoek naar een mooie SUV-coupé zonder in te leveren op het comfort? Dan is de Mercedes GLE Coupé iets voor jou. Zijn gigantisch formaat kan echter een probleem zijn in de stad bijvoorbeeld, waar hij zich minder op zijn gemak voelt.

Renault Arkana E-Tech Hybrid

Renault Arkana Paris

Het meest toegankelijke model van allemaal op deze lijst is de Renault Arkana die onlangs een hybride variant kreeg die zeer overtuigend in het gebruik is met een gemiddeld verbruik die onder de kaap van 5l/100 km blijft. En dat allemaal voor een basisprijs van 30.200 €.

Deel dit artikel


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie