Nieuwe modellen

Fiat Punto krijgt facelift … op Indiase markt

Sinds enkele weken circuleren er foto’s van de nieuwe Fiat Punto Evo op internet. In werkelijkheid gaat het echter om een derde facelift van een model dat ruim negen jaar op de markt is. Volgens de constructeur zal deze Punto Evo enkel in India worden gecommercialiseerd. Wij willen u de eerste officiële beelden niet onthouden, stel dat men op de hoofdzetel in Turijn toch nog van gedacht verandert.

| Gepubliceerd op 14/08/2014 | Leestijd: 2 min

In concreto komt er een nieuwe bumper waarin meer ventilatieopeningen zitten. Verder zien we een vernieuwd ovalen radiatorrooster en een stel nieuwe koplampen waarvan de vorm geïnspireerd is op het gewei van een rendier. Ook achteraan werd de bumper hertekend en de ronde mistlichten ruimen plaats voor trapeziumvormige exemplaren. Verder valt er weinig nieuws te rapen want in het interieur zien we geen enkele noemenswaardige verandering. 

Qua aandrijving voorziet de constructeur vier verschillende motorisaties. Op benzine is er keuze uit een 1.2 die 68 pk levert  of een 1.4, goed voor 90 pk. De 1.3 liter dieselversie komt met 76 of 93 pk. Alle versies krijgen een manuele vijfversnellingsbak.

Advertentie – lees hieronder verder

Verschillende bronnen bevestigen dat deze Punto niet op onze markt zal worden verkocht. Bij ons volgt immers een vijfdeursversie van de Fiat 500 die op de Mondial in Parijs zal worden onthuld. Nog even geduld …

Zou u deze Punto Evo nog overwegen ? 

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie