Nieuwe modellen

Hyundai iX35 collector

In september wordt de nieuwe Hyundai Tucson bij de Belgische en Luxemburgse dealers verwacht. Deze SUV zal de bijzonder populaire iX35 vervangen. Om de productiestop van de iX35 gepast te vieren, besliste de constructeur om een bijzondere “Final Edition” te bouwen met een beperkte oplage van 350 stuks.

Stéphane Lémeret Stéphane Lémeret | Gepubliceerd op 3 jun. 2015 | Leestijd: 2 min

Die laatste zal niet alleen over een riante uitrusting beschikken. De iX35 “Final Edition” onderscheid zich van de conventionele modellen door het aangepaste radiatorrooster dat qua design perfect aansluit bij de i30, i40 en de Santa Fe.

De wagen wordt ook uitgerust met matgrijze aluminium velgen, en grijze sierelementen op het koetswerk. De achterruiten werden geblindeerd. Binnenin vinden we een automatische airco, een navigatiesysteem met geïntegreerde achteruitrijcamera , regen- en lichtsensor, snelheidsregelaar, en verwarmde stoelen voor en achter. De uitrusting is riant en de enige mogelijke optie is metaalkleur.

Advertentie – lees hieronder verder

Onder de motorkap van deze iX35 “Final Edition” is er keuze uit een 1.7 CRDi diesel met 115 pk en een 1.6 GDI benzinemotor van 135 pk. De wagen komt enkel als voorwielaandrijver. De benzineversie komt op 26.449 euro en wie wil dieselen, betaalt 29.449 euro. Ook op deze versie biedt Hyundai vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Bent u onder de indruk van deze iX35 “Final Edition” ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon