Nieuwe modellen

Mercedes-Maybach S-Klasse Haute Voiture: bijzondere visie op elegantie

Van deze Mercedes-Maybach S-Klasse Haute Voiture blijft de productie beperkt tot slechts 150 exemplaren waardoor het een modieus en exclusief verzamelobject zal worden.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 17/12/2022 | Leestijd: 2 min

De Mercedes-Maybach S-Klasse Haute Voiture werd in Dubai onthuld na een modeshow en is gebaseerd op de gelijknamige conceptcar die enkele maanden geleden werd getoond. Hij heeft een exclusieve tweekleurige afwerking: Nautical Blue Metallic boven, roze onder en Nautical Blue Metallic voor de wielen.

Maybach S Class Haute Voiture

Advertentie – lees hieronder verder

Het meest opmerkelijke is echter het interieur, dat verfijnd wit leder combineert met geluste stof in tinten blauw, beige, roségoud en goud,net zoals een luxueuze  handtas.

Maybach LHV

Tot in de details

In dit uitermate elegante interieur kan men nippen van een glas champagne uit de glazen die zijn geïntegreerd in een speciale console achterin. Om de ervaring compleet te maken, wordt de auto geleverd met een exclusieve doos met daarin een schaalmodel, een sleutelhanger en het serienummer. Om ervoor te zorgen dat de Mercedes-Maybach in de beste omstandigheden kan worden gestald, is ook een op maat gemaakte hoes inbegrepen.

Maybach LHV 3

Weldoordacht

Op basis van de Mercedes-Maybach S680 heeft de Haute Voiture een 6-liter V12-motor die 612 pk en 900 Nm ontwikkelt. Deze luxe sedan wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 150 stuks en zal tegelijkertijd op de markt worden gebracht met een lijn handtassen die met vergelijkbare accenten werden ontworpen. Het ziet ernaar uit dat deze versie snel uitverkocht zal zijn, te oordelen aan de buzz die tal van influencers op het internet maakten.

Maybach S Class Haute Voiture

Deel dit artikel


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie