Spionfoto's

Renault Kadjar RS gaat Cupra te lijf

Eind 2016 deden er al geruchten de ronde op het internet dat Renault aan een RS-versie van de Kadjar zou werken. Als we de beelden van deze bijzondere “mule” bekijken, willen we die piste best geloven.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 16 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Onze spionfotografen hebben deze mysterieuze Renault Kadjar in het Hoge Noorden gefotografeerd. Het valt op dat de wagen vrij smalle banden heeft voor dit type auto en ook de wielkasten zijn breder. In deze configuratie heeft de wagen niet meteen de meest bevallige proporties, maar het gaat slecht om een “mule”!

De vraag die ons bezig houdt, is om welk model het hier gaat? Te oordelen aan de foto die de onderkant van de wagen in beeld brengt, zie je duidelijk dat hij vierwielaandrijving heeft. Het zou ook kunnen dat hij over 4Control (meesturende achterwielen) beschikt. Die technologie wordt gereserveerd voor de Talisman, maar ook voor een zekere … Mégane RS ! Om te kunnen concurreren met de Cupra Ateca, zou Renault best wel eens met een gespierde RS-versie van de Kadjar op de proppen kunnen komen. Wordt vervolgd…

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon