Spionfoto's

SCOOP: Porsche Macan facelift in de kijker

In de testfases zijn de constructeurs vaak heel discreet, met stevig gecamoufleerde voertuigen. Dat is niet het geval met de Porsche Macan in een opvallend groen jasje!

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 12/06/2018 | Leestijd: 2 min

Dankzij zijn flashy groen jasje konden onze fotografen de toekomstige Porsche Macan makkelijk spotten. De voorzijde heeft helemaal geen camouflage, waaruit blijkt dat de stilistische veranderingen beperkt bleven. Achteraan verschillen de lichtblokken meer van de huidige versie. Dat veronderstellen we tenminste op basis van de “bestickering” die de “chirurgische ingreep” nog wat probeert te verdoezelen.

Deze facelift van de Porsche Macan heeft namelijk meer invloed op de motorisaties : zoals geweten moeten de dieselmotoren plaats ruimen voor krachtigere en zuinigere benzinekrachtbronnen. Zo stijgt het vermogen van de 2.0 turbo viercilinder van 252 tot 300 pk en wordt ook de 2.9 V6 turbo, bekend van de Panamera en de Cayenne, opgevoerd.

Advertentie – lees hieronder verder

En tenslotte sluiten we af met een fraaie primeur: de volgende generatie van de Macan – dus na de facelift – zou 100% elektrisch kunnen worden!

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie